اخذ ویزای چین


              

چین سرزمین باستانی، اسرار آمیز و زیبایی است که همواره برای بازدید کنندگان خارجی وماجراجو جذاب بوده است. چین به عنوان سومین کشور بزرگ جهان در شرق قاره آسیا با بیش از 1/3 میلیارد نفر جمعیت، بین ۶۲ درجه طول جغرافیایی و ۴۹ درجه عرض جغرافیایی قرار گرفته است . چین با داشتن انواع منابع، گیاهان، حیوانات، و مواد معدنی، نسل های بی شماری از مردم چین را پرورش داده است چین سرزمین باستانی و زیبایی است که همواره برای بازدید کنندگان جذاب بوده است یکی از بزرگترین گنجینه های چین ، تاریخ طولانی وغنی آن است. چین به مردمان بسیار، تاریخ کهن ، فرهنگ پر تلالو و آداب و رسوم متمایز خود مفتخر است.برای وارد شدن به کشور چین نیاز به ویزای چین میباشد.

مدارک لازم برای ویزای چین:

  •     اصل پاسپورت
  •     ۲ قطعه عکس
  •     مشخصات فردی
  •     تمکن مالی به ارزش حداقل ۱۲ میلیون تومان


انواع ویزای چین:

  •     ویزای توریستی گروهی (L) با ۴۰ روز اعتبار ورود به چین و ۳۰ روز اعتبار اقامت
  •     ویزای توریستی انفرادی (L) با ۱ ماه اعتبار ورود به چین و ۱ ماه اعتبار اقامت
  •     ویزای تجاری چین (M) با ۳ ماه اعتبار ورود به چین و ۱ ماه اعتبار اقامت
  •     ویزای تجاری ۶ ماهه مولتی پل چین با ۶ ماه اعتبار ورود به چین و حداکثر ۱ ماه اعتبار اقامت در هر بار ورود
  •     ویزای تجاری ۱ ساله مولتی پل چین با ۱۲ ماه اعتبار ورود به چین و حداکثر ۱ ماه اعتبار اقامت در هر بار ورود


مدت زمان لازم برای اخذ ویزای چین:

  •     ویزای توریستی گروهی به صورت عادی : ۱۰ روز کاری
  •     ویزای توریستی گروهی به صورت فوری : ۵ روز کاری
  •     ویزای توریستی انفرادی به صورت عادی : ۵ روز کاری
  •     ویزای توریستی انفرادی به صورت فوری : ۳ روز کاری
  •     ویزای تجاری چین : ۱۵ روز کاری
  •     ویزای تجاری ۶ ماهه مولتی پل چین : ۲۰ روز کاری
  •     ویزای تجاری ۱ ساله مولتی پل چین : ۲۰ روز کاری


نکات قابل توجه:

  •     برای اخذ ویزای مولتی پل ، حداقل ۴ ویزای تجاری چین باید در پاسپورت موجود باشد.
  •     ویزای گروهی چین برای گروه اخذ میشود که تعداد نفرات این گروه حداقل ۵ نفر باید باشند.
  •     روزهای کاری سفارت چین برای صدور ویزای چین ، یکشنبه و سه شنبه و پنج شنبه هست.


قیمت ویزای چین:

(قیمت های ویزای چین به علت تغییرات قیمت دعوتنامه ها، امکان تغییرات دارند.)

  •     ویزای توریستی گروهی به صورت عادی : ۹۵ دلار
  •     ویزای توریستی گروهی به صورت فوری : ۱۲۵ دلار
  •     ویزای توریستی انفرادی به صورت عادی : ۱۳۵ دلار
  •     ویزای توریستی انفرادی به صورت فوری : ۱۶۵ دلار
  •     ویزای تجاری چین : ۲۸۵ دلار
  •     ویزای تجاری ۶ ماهه مولتی پل چین : ۹۰۰ دلار
  •     ویزای تجاری ۱ ساله مولتی پل چین : ۱۳۵۰ دلار


 

با ما در ارتباط باشید

تهران - انتهای خیابان بهشتی - ابتدای خیابان ولیعصر -کوچه دل آویز پلاک 27

شماره تلفن :02188480113

شماره فکس:02188725551

طراحی سایت و بهینه سازی سایت : آریا سافت