اخذ ویزای بلغارستان


          

 

 

هنگامی که به کشور بلغارستان پا میگذارید احساس می کنید همه چیز متفاوت است چرا که اینجا مکانی بسیار جذاب است و احتمالا تا ابد جاودانه خواهد ماند بنابراین به شما توصیه می کنیم حتما از این کشور دیدن کنید.

مدارک لازم جهت ویزای بلغارستان:

  •  اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار کامل،
  •  یک قطعه عکس تمام رخ، رنگی، زمینه سفید (4.5×3.5 )،
  •  تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کاملا دقیق و صحیح،
  •  کپی تمامی صفحات شناسنامه روی برگه A4 هر کدام به صورت جداگانه ،
  •  کپی صفحه اول و دوم پاسپورت و صفحات دارای ویزا روی برگه A4 هر کدام به صورت جداگانه ،
  • گواهی بانک به مدت حداقل 3 ماه،
  • در صورت رد شدن از سفارت سایر کشورهای اروپایی، کلیه مدارک مبنی برعلت رد شدن ویزا،
  •  گواهی اشتغال به کار جواز کسب ،پروانه ی مطب یا اساسنامه شرکت ،

{ موارد لازم به ذکر در ترجمه گواهی اشتغال به کار: نام و نام خانودگی / شماره گذرنامه / نام شرکت یا موسسه / سمت دقیق / مدت زمان اشتغال به کار در آن شرکت یا موسسه / میزان حقوق دریافتی ماهیانه / مهر و امضای مدیر عامل یا رئیس هئیت مدیره ( در صورتی که گواهی به صورت کپی باشد،نیاز به ترجمه دارد.)}

  •  چک ضمانت شخص ثالث به مبلغ 2 میلیون تومان برای هر نفر.

{ نکات مهمی که در زمان صدور چک باید رعایت گردد: در وجه آژانس ثبت نام کننده/ بدون تاریخ / بدون ذکر عنوان بابت ضمانت برگشت در متن چک . (صادرکننده ی چک شخصی است که شما را در سفر همراهی نمی کند.)}

با ما در ارتباط باشید

تهران - انتهای خیابان بهشتی - ابتدای خیابان ولیعصر -کوچه دل آویز پلاک 27

شماره تلفن :02188480113

شماره فکس:02188725551

طراحی سایت و بهینه سازی سایت : آریا سافت